ONSDAG



Gårdagens sysselsättning tillsammans med pepperkakor och julmust <3

20121030

Fick ju paket från Nelly häromdagen och förutom skor till mig och ett par presenter fanns även det här:


Fick även post igår (hehe). Sängkläder med nalle puh och en nalle + det på bilden:


Det märks väl inte att rött är favoritfärgen för mig när det gäller barnkläder? Det mesta här hemma går faktiskt just nu i rött, beige, vit, svart och grå. Och så lär det få förbli tills vi vet om det är en flicka eller pojke som gömmer sig där inne!
Längtar <3

TISDAG

Har glömt bort att blogga lite... Men det går väl att förlåta, det är ju lov!
Träffade Freddy både lördag och söndag. Sov hos honom till måndagen eftersom då var det dags att ta sig till barnmorskan för besök efter 31 veckor. Det gick jätte bra och allt såg normalt ut. Måttet på magen har blivit en hel del större eftersom det är först nu magen börjat växa... Blir lite nervös för jag ska få en jätte bebis!
Den har även lagt sig med huvudet neråt, så sparkarna jag får nu är riktigt obehagliga för det mesta...

Igår var det även två månader till BF!! Så lite tid och ändå känns det som en evighet...

...

Glömde ju bilden till förra inlägget...


MITT I NATTEN

Ligger och ska sova, borde egentligen gjort det långt tidigare. Ska upp vid sju imorgon för att ha simskola. Känns lite extra spännamde nu eftersom det är bestämt att det kommer att få vara mitt projektarbete. Så har skrivit en lapp som ska delas ut imorgon, gällande bilder och film till mitt projekt.
Tänker lite extra på mina klasskompisar som idag åkte iväg till Thailand och antagligen sitter någonstans på ett flyg uppe i luften nu <3 Resan som man under hela tiden på INT har sett fram emot, resan som jag skulle åkt med på, men istället valde jag något annat. Vår bebis och en graviditet.
Hoppas iallafall att dom kommer ha skitkul där och kan berätta allt för mig sen!!

Var på kappahl häromdagen och skulle köpa ett par örhängen till min kusin på barnavdelningen. Råkade dock hitta ett par saker till mig själv där också.. Inte är det väl fel och köpa saker till sig själv där trots man fyllt arton? Ett sprite-lypsyl och ett döskallearmband är ju aldrig fel. Fick iallafall en avis lillasyster...

FREDAG



Dagens i-landsproblem är lätt dessa skorna. Just nu står de på mitt rum och luktar hemskt mycket rökt skinka, vilket är totalt vidrigt. Det går inte att va där inne!
Inte heller tänkte jag på mina svullna gravidfötter när jag la beställningen, så just nu passar de inte alls... Och jag vet inte heller om de någonsin kommer att göra det. Får se om det blir att skicka tillbaka eller inte.
Fick även fler saker på posten igår. Presenter till mamma som snart fyller år och lite bebissaker, visar det i ett annat inlägg!

TORSDAG

Ännu en sån där tråkig dag hemma idag... Suttit vid datorn och spelat onlinespel och även försökt plugga.
Imorgon tänkte jag att jag skulle ta mig till skolan och ha en träff med handledaren till mitt projektarbete. Sen efter det blir det möjligvis kalas, får se vad som händer.
Fick förresten två paket på posten idag!!


Innehållet i det ena = smink från ELF!! Måste vara mitt absoluta favoritmärke när det gäller smink just nu. Inte bara att det är bra, det är ju sjukt billigt också!
Paketet innehöll mer saker, men det är tänkt som presenter till min lillasyster, så det visar jag inte nu...

Fick även ett paket till från nelly.com, visar innehållet från den imorgon!

ONSDAG

Freddy har sovit hos mig sen igår, så dagen har bestått av vääärldens sovmorgon. Som alltid när det gäller honom!
Tyckte dock att vi inte skulle sova hela dagren så fick upp honom för att baka negerbullar!! Mitt recept vs. hans... Självklart blev mina hur goda som helst!


Råkade även komma över en sida med väldigt billiga bebissaker, och såklart kan man inte låta bli. Lovar att visa så fort det kommer!

TISDAG

Sitter i skolan nu efter att ha haft rn lektion. Så har håltimme mellan ca 12.00-15.45 nu... Riktigt drygt!
Varit och ätit thaimat och kollat på lite bebiskläder. Helt omöjligt att veta vad man behöver köpa, så det slutade med ingenting. Men har iallafall fått lite idéer. Synd att de flesta könsneutrala kläder är så tråkiga bara...
Nää, nu ska jag tillbaka till tyskaplugget!!

20121022

Har suttit och läst en massa gravidbloggar nu under kvällen och blir förvånad övrer hur tidigt alla är ute med allt!
Det köps kläder i mängder, vagnar beställs och spjälsängen bäddas. Funderar på om jag nu i vecka 31 kanske verkligen borde ta det här med förberedelser på allvar? Om sanningen ska fram köpte jag det första någonsin till vår bebis förra veckan, alltså i vecka 30. Dock blev det en hel del då, men inte så att det egentligen räcker på långa vägar... Listan på saker som kommer att behöva fixas under de kommande tio veckorna är just nu lång, men jag ser fram emot de!
Börjar inse att det är dags att fixa däck till vagnen så att den blir fungerande, likadant med säng och mer kläder. Man vet ju aldrig när bebis får för sig att titta ut! Dock vet man att allting alltid löser sig, eller iallafall jag vet det 
 
 
Bild på de första kläderna som köptes.
Rött är så fint tycker jag när man inte vet om det är en pojke eller flicka, bara det bärs upp till rätt. 

MÅNDAG

Ny dag! skulle egentligen tagit mig till skolan idag, men tydligen tyckte läraren att vi kunde stanna hemma och kolla på en "film" istället, så det är precis vad jag tänker göra!
Helst hade jag inte velat lyfta mig ur sängen på hela dagen, men nog dags att gå upp nu...



En liten bild med, 68 dagar kvar <3

20121021

Idag måste vara för mig den mest oproduktiva dagen någonsin. 
Vaknade av att en fågel hade tagit sig in i rummet och fastnat mellan fönstret och rullgardinen, inatt tänker jag sova med fönstret stängt... 
Lyckades iallafall ta mig till simträningen, men efter jag kommit hem igen känns det som jag inte gjort ett dugg. 
Har dock fått reda på att jag kommer få ha ett projektarbete som jag är intresserad av och slipper all annan skit!!!
Ska göra lite historia ikväll så det med blir avklarat, sen så ser jag fram emot tre veckor med nästan total ledighet, då mina kära klasskompisar åker iväg i vida världen!
 

BILD

Här är den, den där lilla underbara som legat i min mage nu i över 30 veckor. Är fortfarande efter all denna tid så svårt att förstå att det som ligger och sprätter där inne faktiskt ska komma ut som en riktig bebis, och ännu svårare är det att förstå att det knappt är tio veckor kvar tills jag är beräknad.
Längtar!

MIN BLOGG

Har tidigare haft en annan blogg under många år, men eftersom den är så passa gammal väljer jag nu att lösenordsskydda den och jag kommer fortsätta att blogga här.
Så för den som vill ha koll och undrar vad som händer i livet, är alltid välkommen in!
Har även publicerat min blogg här, om ni vill läsa om fler liknande bloggar: 
http://www.gravidbloggar.se/publicera-gravidblogg/
RSS 2.0